Actueel Nieuws!

 

Wederom 2.x Bomag voor Streetprint Nederland

Mar 11 2015
Actueel Bomag Nieuws! >>

StreetPrint Nederland v.o.f. ontwikkelt creatieve oplossingen op het gebied van decoratief asfalt.
Zo heeft StreetPrint  in het pakket patronen in asfalt (StreetPrint), markering in asfalt (Duratherm), logo's op asfalt (Logotherm) en Coating op asfalt.

 

Patronen in asfalt zijn de afgelopen jaren een begrip in de infrastructuur geworden. Als oplossing voor beheer, geluid, ruimte, vandalisme, milieu, planning en veiligheidsproblemen is StreetPrint inmiddels uitgegroeid tot de middenweg tussen straatwerk en asfalt. Waar straatwerk moet wijken voor asfalt door toename van verkeer, haalt StreetPrint de sfeer van de omgeving terug in het wegdek. Waar asfalt moet wijken voor straatwerk door onveilige snelheden haalt StreetPrint de beheerskosten omlaag omdat de constructie veel minder onderhoud nodig heeft.

 

   

Met ongeveer 45 verschillende patronen is er voor elk wat wils, en indien gewenst kan een patroon ontworpen worden.

 

Van particulieren tot Rijkswaterstaat, van gemeenten tot bedrijfsterrein, het product is overal inzetbaar.

 

 

Dit maal zijn twee Bomag trilplaten van het type: BPR70/70D geleverd, speciaal aangepast, gemodificeerd en in de opvallende bedrijfskleur wit afgeleverd, Zodat de print er vakkundig en snel, toch arbeidsvriendelijk en aangenaam in trilt!

Het is een extreme kortstondige belasting voor bediener en machine, met veel energie word de draadmat zo snel mogelijk in het verwarmde asfalt getrild.

 

                    

Meer informatie op: www.streetprint.nl

  

 Ook dit is weer een mooie aanvulling op hun (Bomag) machinevloot, hieronder nog een aantal modellen die vorig jaar zijn toegevoegd, zoals de BPR35/42D en de BPR100/80D, verder gebruiken ze ook nog de BPR75/60D en de BPR30/38D.

 

Laatst vernieuwd: May 06 2015 om 6:52 PM

Terug