Actueel Nieuws!

 

Terugblik Infra Relatiedagen Gorinchem 2011

Nov 10 2011
Actueel Bomag Nieuws! >>

De eerst drie dagen van november was de Evenementenhal in Gorinchem weer het toneel voor de Infra Relatiedagen. Ruim 200 exposanten gaven acte-de-presence en toonden hun producten of diensten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

 

RoAd was, samen met enkele dealers, weer prominent aanwezig met Bomag. Buiten viel het oog van de bezoekers meteen op de grote BW213D-4, een 12,5 ton wegende grondwals en de populaire 2,5 tons tandemwals van Bomag, de BW100AD-4.

 

Op de binnenstand werd het  complete programma compacte machines gepresenteerd en was er een aparte hoek gereserveerd voor asfaltreparatie-machines.

Hier stonden de slechts 161 kg wegende Bomag enkelrolswals BW55E , de 1,5 tons tandemwals BW80AD-5 en de speciaal door Bomag voor kleine asfaltreparaties ontworpen trilplaat BP12/50A.  Het koudasfalt op de Bomag-stand was geleverd door Van den Broek uit Heteren. 

 

 

Ook dit jaar hebben we onder het genot van een hapje en een drankje wederom veel goede gesprekken gevoerd en hoewel de bezoekersaantallen dit jaar wel wat minder leken te zijn, kunnen we tevreden terugblikken op de Infra Relatiedagen 2011.

     

 

 

 

 

 

 

 

Veel bestaande, maar ook veel nieuwe klanten vonden de weg naar RoAd en Bomag op de Infra Relatiedagen.

 

 

Laatst vernieuwd: Dec 29 2011 om 12:55 PM

Terug