Actueel Nieuws!

 

Nieuw Bomag materieel voor AA-Machines in Dordrecht

Oct 13 2012
Actueel Bomag Nieuws! >>

 

J&T Equipment BV uit Holten blijft investeren in materieel voor de verhuur. Dit keer betrof de aanschaf drie zelfrijdende Bomag walsen.

J&T Equipment werd in 1992 opgericht door Jantien en Theo Maats en richtte zich op de handel in (jong) gebruikt materieel voor o.a. grond-, weg-, en waterbouw en op- en overslag. In de loop van de jaren maakte het bedrijf een gestage groei door. Om aan de vraag naar huurmachines te kunnen voldoen in het oosten van het land, werd in 1999 een verhuur-divisie opgericht die ging opereren onder de naam SeVeMa. Sinds 2006 is het bedrijf gevestigd in het nieuw gebouwde pand aan de Ondernemersweg in Holten.

De recente investering betrof drie Bomag zelfrijdende trilrollen; twee stuks Bomag BW211D-4 met een bedrijfsgewicht van 11 ton en een BW213D-4 van 12,5 ton. De walsen beschikken over een slagkracht van respectievelijk 24,5 en 28 ton. Beide modellen worden aangedreven door een 4 cilinder watergekoelde Deutz dieselmotor, afgesteld op 99 kW bij 2200 t/min. Ze zijn uitgevoerd met een ROPS-veiligheidscabine met kachel en airconditioning, radio en zwaailamp, noodstop, werkverlichting en AWT-banden. Daarnaast zijn de machines uitgerust met de zg. BEM verdichtingsmeter van Bomag om reeds tijdens het werk de verdichtingswaarden (Evib-waarden) te kunnen meten.

In 2007 opende men in Dordrecht een verhuurvestiging voor het westen van Nederland, AA Machines, alwaar de drie nieuw aangeschafte Bomag walsen werden afgeleverd door Jan Willem Geessink.

Meer informatie op: www.aamachines.nl

 

Laatst vernieuwd: Oct 13 2012 om 3:03 PM

Terug