Actueel Nieuws!

 

Negen (9) nieuwe Bomag tandemwalsen voor Heijmans!

Aug 16 2012
Actueel Bomag Nieuws! >>

 

Maar liefst 9 nieuwe Bomag tandemwalsen mochten wij noteren in één order, dat is ook voor ons (helaas) geen alledaagse realiteit, na jaren goede ervaring met de kleine Bomag tandemwalsen zijn er vorig jaar al 2 grote Bomag tandemwalsen van het type BW154AP-4 voorzien van BS150 precisie lijnstrooier aan hun materieelvloot toegevoegd, ook deze bevallen tot op de dag van vandaag zeer goed!

 

Vandaar dat er nu recent verouderd materieel is vervangen door nieuwe Bomag tandemwalsen, het betreft dit maal de 24ste en 25ste  BW100AD-4 en de 44ste en 45ste  BW120AD-4 en dan nog 5 stuks nieuwe BW154AP-4 AM waarvan 2 stuks zijn uitgerust met de Bomag BS150 precisie lijnstrooier, de andere drie hebben de volledige voorbereiding hiervoor, zodat de lijnstrooier onderling kan worden uitgewisseld, verder zijn de walsen uitgerust met  o.a. airconditioner, rolverlichting, hydraulische kantensnijder, enz.

 

In tegen stelling tot de twee eerder geleverde BW154AP-4, zijn deze vijf tandemwalsen uitgerust met het wel bekende Bomag Asfalt Manager, het intelligente verdichtingssysteem van Bomag met zelfregelende amplitude en uiteraard temperatuurweergave.

 

Ook deze walsen zijn gespoten in de wel zeer herkenbare Heijmans bedrijfskleur!

 

 

 

 

Laatst vernieuwd: Aug 24 2012 om 4:44 PM

Terug