Actueel Nieuws!

 

Drie keer Bomag voor Klompe asfaltverwerking

Mar 25 2016
Actueel Bomag Nieuws! >>

Ook Klompe asfaltverwerking uit Staphorst kiest voor Bomag materieel.

 

Eén nieuwe Bomag asfalt tandemwals, type BW154 AP-4 met de twee gekoppelde watertanken in de grote deuren onder de cabine gemonteerd. Hierdoor heeft de machine meer stabiliteit en wordt het motorgeluid gereduceerd. 

 

Verder heeft de Bomag wals een ruime cabine met een vlakke vloer. Alle benodigde schakelaars zijn binnen handbereik, direct aan de stoel vast gemonteerd, de wals is verder voorzien van onder andere: Aansluiting splitstrooier met draagframe, LED verlichting in de rollen, Spiegels rondom, werk en verkeersverlichting, Werkverlichting aan de servicezijde in motorruimte.

 

De nieuwe BW100AD-5 is voorzien van werk- en verkeers-verlichting, zwaailamp, dubbelle bediening met zijdelings verstelbare stoel, hondegang verstelling, zelfnastellende schrapers, afgeschermde sproeibuis, klapbare veiligheidsbeugel, een centraal hijspunt en transportogen aan de binnenzijde van de rollen.

 

 

En ter aanvulling één nieuwe Bomag asfalt trilplaat van het type BP12/50A met transportwielstel voor de smalle en krappe ruimtes waar men met de asfaltwals niet kan komen, de eenvoudig afneembare watertank heeft een inhoud van 15 liter, de onderplaat loopt aan de achterzijde taps toe, de trilfrequentie is verhoogt zodat de dunne bovenlaag goed wordt verdicht.

 

 

 

Wij wensen hun veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst!

 www.klompebv.nl

Laatst vernieuwd: Mar 25 2016 om 12:08 PM

Terug