Actueel Nieuws!

 

Complete Bomag asfalt set voor Onderhoudsbedrijf Bon B.V.

Sep 06 2014
Actueel Bomag Nieuws! >>

Bomag voor Onderhoudsbedrijf Bon B.V.

Bon maakt zijn machinepark verder compleet door  het aanschaffen van drie Bomag asfalt machines.

 

Deze set bestaat uit een (1) Bomag asfalt tandemwals, type BW120AD-5

Deze tandemwals heeft zelfnastellende afstrijkers op een rolbreedte van 120cm, is voorzien van een zijdelings verstelbare stoel met dubbelle bediening, een hydraulische kantensnijder met snijmes, cilindrische en conische drukrol, een centraal hijspunt, eenvoudige hondegang verstelling en onderhouds arm, er zijn namelijk GEEN vetsmeerpunten aanwezig.

 

Een (1) Bomag asfaltspreidmachine, type BF300C-2

Deze Bomag asfaltspreidmachine is o.a. voorzien het Bomag electrische "Magma-Life" verwarmingsysteem, dat bestaat uit een vier (4) tal dikke alluminium platen met ieder een twee (2) tal ingegoten verwarmings elementen de gehele bovenkant van de slijtplaat de warmte direct doorgeeft, dit garandeerd een hele korte opwarmtijd zonder koudspots in de strijkplaat.

Verder voorzien van een automatisch smeersysteem, hydraulische dakprofiel- en worm- verstelling, en een nivellering systeem van Topcon. 

Deze compacte machine heeft een basis werkbreedte van 1.7 meter en is hydraulisch uitschuifbaar tot 3.4 meter.

 

En een (1) Bomag asfalttrilplaat, type BP12/50A
Deze  hoog frequente trilplaat is speciaal ontworpen voor het afwerken van asfalt, heeft een tapstoe lopende onderplaat met een maximale breedte van 50cm inclusief een opklapbaar transportwielstel.En een grote eenvoudig afneembare watertank, voorzien van peilglas en doorstroomregellaar.
 

Laatst vernieuwd: Sep 07 2014 om 9:53 AM

Terug