Actueel Nieuws!

 

ADUCO Nederland BV kiest dubbele Bomag primeur

Mar 29 2011
Actueel Bomag Nieuws! >>

Barneveld, maart 2011- Recent heeft ADUCO Nederland BV besloten twee nieuwe koudasfalt-frezen van BOMAG aan te schaffen. Het toonaangevende freesbedrijf uit Ede heeft hiermee een tweevoudige primeur.

 

De nieuwe zojuist bestelde machines zijn namelijk van het allernieuwste model koudasfalt-frees van Bomag, de BM500/15, waarvan het prototype gepresenteerd werd op de Bauma in 2010 en de officiële verkoop van start is gegaan op de onlangs gehouden Samoter in Italië. Na intensieve veldtests zijn de machines productierijp verklaard en worden nu in Duitsland geproduceerd. Bomag heeft zowel de productieafdeling als het onderdelenmagazijn van de frezen verhuisd van Italië naar Duitsland (Boppard blijft toch altijd de thuishaven van Bomag). Er is fors geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en modellen. De eerste twee van de band komende machines zijn voor ADUCO.

 

De nieuwe BM500/15 heeft alles wat men van Bomag mag verwachten: nieuwe technologie, duurzaamheid, lange levensduur, de beste frees- kwaliteiten en intelligente details. Zeer opvallend is de nieuwe walstechnologie. De freeswalsen zijn door Bomag zelf ontwikkeld en worden ook door Bomag zelf geproduceerd.

 

De Bomag BM500/15 asfaltfrezen voor ADUCO zullen worden geleverd in 4-wieluitvoering en uitgevoerd worden met een laadband en een Moba nivelleringssysteem. Als freeswals is gekozen voor de 50 cm wals met beitels op een lijnafstand van 15 mm. Hierdoor worden de machines echte “all rounders” en kunnen ze worden ingezet voor markering-, aanzetten- en bakfrezen en zijn ze tevens geschikt voor de zwaardere werkzaamheden van een productiefrees.

 

ADUCO Nederland BV biedt een groot assortiment freesmachines voor verschillende typen werkzaamheden met diverse freesbreedtes, 8 cm tot zelfs 380 cm breed.

www.aduco.nl

 

Laatst vernieuwd: Dec 29 2011 om 2:48 PM

Terug