Actueel Nieuws!

 

Bomag stampt door!

Geachte relatie,

In principe verandert er voor u als BOMAG-relatie weinig tot niets. De belangrijke personen voor de verkoop en service van BOMAG zijn nu werkzaam bij de Kemp Groep. Met deze mensen kunnen wij het serviceniveau wat u gewend bent blijven bieden en komt de inzetbaarheid van uw BOMAG-materieel geen moment in gevaar, meer informatie vindt u in de bijgevoegde nieuwsbrief.

Ook kunt u vanaf nu in De Meern terecht voor nieuw materieel, onderdelen en technische ondersteuning.                 

Het landelijk dealernetwerk van BOMAG blijft ongewijzigd.

Web link: https://kemp-groep.nl/landingspaginas/bomag-contactinformatie

REESINK CONSTRUCTION EQUIPMENT VERKRIJGT IMPORTEURSCHAP BOMAG IN NEDERLAND.

Reesink Construction Equipment (RCE) verkrijgt per 1 december 2017 het importeurschap BOMAG. Hans van Driel en de Kemp Groep voegen producten als trilplaten, walsen, freesmachines en asfaltmachines toe aan het leveringsprogramma. Officiële introductie tijdens de Open Dagen op 28 en 29 december aanstaande in Tiel.

Lees hier het volledige persbericht.

Compacte BW11RH-5 bandenwals voor Asfaltbouw

Asfaltbouw in Middellaar is inmiddels trotse eigenaar van deze mooie bandenwals.
Grote verdichtings cappaciteit, compact, wendbaar en heel veel overzicht maakte hun keuze eenvoudig om voor deze Bomag bandenwals te kiezen, afgeleverd met radio/mp3, kachel en airco, geballasteerd tot 9,5 ton.
Verder uitgerust met thermische schorten en een anti kleef sproei installatie.
 
 

Zelfrijdende trilwals voor aannemers bedrijf Vink BV

Ook afgelopen maand één nieuwe Bomag wals af mogen leveren bij Vink in Barneveld, dit maal een BW213D-5, deze 13 tons zelfrijdende trilwals voorzien van o.a. een luxe veilgheidscabine met kachel, airco en een digitale verdichting- en rijsnelheids-meter, werkverlichting en verkeersverlichting, zwaailamp, enz.

 

   

 
De machine is onderhouds arm mede door zijn Deutz 4 Final motor met adbue en motorolie niveau beveiliging, start/stop systeem en wederom zoals elke BOMAG grondwas, zijn er ook hier GEEN vetsmeerpunten aanwezig!
 

Dikke Bomag wals voor Kok Lexmond

Ook deze week weer één nieuwe Bomag wals af mogen leveren, dit maal een BW213D-5, deze 13 tons zelfrijdende trilwals in bedrijfskleur is verder voorzien van o.a. een luxe veilgheidscabine met kachel, airco en een digitale verdichting- en rijsnelheids-meter, werkverlichting, zwaailamp, enz.

 
De machine is onderhouds arm mede door zijn Deutz 4 Final motor met adbue en motorolie niveau beveiliging, start/stop systeem en wederom zoals elke BOMAG grondwas, zijn er ook hier GEEN vetsmeerpunten aanwezig!
 

Boss Rental in Veldhoven kiest weer voor Bomag

Wederom hebben wij afgelopen maand twee nieuwe Bomag BW177D-5 grondwalsen af mogen leveren aan Boss Rental in Veldhoven, deze 7 tons zelfrijdende trilwalzen zijn voorzien van o.a. een luxe veilgheidscabine met twee deuren, een kachel, airco, een digitale verdichtingsmeter, werkverlichting, zwaailamp, enz.
 
De machine is onderhouds arm mede door zijn Kubota motor met motorolie niveau beveiliging en start/stop systeem en wederom zoals elke BOMAG grondwas, zijn er ook hier GEEN vetsmeerpunten aanwezig!
 
 

Nieuwe Bomag BW177D-5 voor NTP in Hattem

Deze nieuwe Bomag zelfrijdende trilwals, is voorzien van o.a. een luxe veilgheidscabine met twee deuren, een kachel en airco, een digitale verdichtingsmeter met printer, werkverlichting, radio/cd-MP3, zwaailamp, enz.

 

De machine is onderhouds arm, nu met Kubota dieselmotor met motorstop en motorolie niveau beveiliging en wederom zoals elke BOMAG grondwas, zijn er ook hier GEEN vetsmeerpunten aanwezig!

 

  

www.NTP-Groep.nl

 

 

Nieuwe Bomag vuilcompactor voor Vink BV

Ook nummer 41 is een feit, nooit verwacht dat er na die veertig geleverde Bomag vuilcompactors in Nederland nog een vervolg zal komen, maar niks is minder waar!

Bij Vink in Barneveld draaien dagelijks nog 3 Bomag vuilcompactors om het aangeleverde materiaal op de stort te verwerken.

 

Er stonden er wel zeven, waarvan vijf nog in bedrijf, ze hebben allen meer dan 12.000 uur op de klok en al een hele boodschap gedaan, er staat er continu wel eentje in onderhoud, kortom ze zijn daar onmisbaar!

 

Dat is nu ook de reden dat er een nieuwe compactor is aangeschaft, ditmaal een BC772RS-4i gelijk aan zijn voorganger uit 2008 alleen nu met de nieuwe MTU tier final motor van Mercedes.

 

Hieronder een foto van de overdracht op de Bomag fabriek in Boppard Dld.

www.vink.nl

Lees verder

KWS walst door met Bomag!

Ook deze week weer één nieuwe Bomag wals af mogen leveren bij KWS, dit maal een BW213D-5, deze 13 tons zelfrijdende trilwals in bedrijfskleur is verder voorzien van o.a. een luxe veilgheidscabine met kachel, airco en een digitale verdichting- en rijsnelheids-meter, werkverlichting en verkeersverlichting, achteruitrij camera, zwaailamp, enz.
 
De machine is onderhouds arm mede door zijn Deutz 4 Final motor met adbue en motorolie niveau beveiliging, start/stop systeem en wederom zoals elke BOMAG grondwas, zijn er ook hier GEEN vetsmeerpunten aanwezig!
 
 
  
 

 www.kws.nl

Lees verder

Oost Nederland trilt!

Deze Bomag order is nog net voor de zomervakantie afgeleverd bij TWW in Oldenzaal, het betreft een order van 24 trilplaten en 2 trilstampers. bestaande uit:

4.x BPR100/80De met Economizer verdichtingsmeter,15.x BPR70/70De, 2.x BPR40/60Dh, 2.x BP25/50D en 1.x BPR25/50 Keystone en 2.x BT60 trilstamper.  

 

 Wij wensen TWW en Dusseldorp veel werkplezier met hun aanwinst!